Comunitate

O taxatoare din Suceava a fost bătută în autobuz pentru că a tușit în mască

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută crunt, cu pumnii și picioarele, într-un autobuz din Suceava, pentru că a tușit în mască. Agresorul striga în timp ce o lovea că femeia are Covid-19 și el trebuie să ucidă virusul.

 
Incredibilul incident a avut loc luni într-un autobuz din municipiul Suceava, unde o taxatoare a fost bătută cu bestialitate, cu pumnii și picioarele, trântită la podea și trasă apoi din mașină de un bărbat care striga că femeia are Covid-19, după ce aceasta a tușit în mască, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască, moment în care a fost atacată de un bărbat ce urcase recent în autobuz.

”Are covid!”, a țipat bărbatul, dar taxatoarea l-a ignorat și s-a îndepărtat de el, pentru a controla călătorii.


Individul a sărit însă de pe scaun și a lovit-o cu piciorul în spate, doborând-o la podea, după care a început să o lovească din toate puterile cu pumnii în cap, în timp ce o înjura și striga că el ”ucide coronavirusul”.

După câteva momente de stupoare, un polițist din autobuz, aflat în timpul liber, a sărit să-l imobilizeze pe agresor, dar acesta s-a dovedit mai puternic, l-a doborât pe omul legii și a fugit din autobuzul care oprise între timp.

A fost prins în scurt timp și dus la Psihiatrie pentru evaluare, în timp ce femeia a ajuns la spital cu mâna ruptă și multiple traumatisme.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: