Eveniment

Pltforma pentru înscriere onlaine la vaccinare nu merge decât pentru persoanele juridice

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, critică în termeni duri scandalul platformei online de înscriere pentru vaccinare. El se arată dezamăgit de modul în care Guvernul gestionează înscrierile pentru vaccinare. „V-am votat, dar tot sunteți vai de capul vostru... praf sunteți”, spune Andrei Caramitru.

 
„Jaf absolut platforma asta. E cea mai mare dezorganizare și bătaie de joc. Peste 1-2 zile va ieși un scandal colosal. Veți vedea ca toți din sectorul public s-au putut înscrie plus câțiva medici de familie smecheri au pus oameni acolo. Platforma merge înțeleg pentru persoane juridice. Restul - ciuciu.

 
Asta e o chestie care poate dărâma guvernul. Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți”, a spus Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Platforma pentru programări a căzut, însă STS susține că nu e vorba de așa ceva: totul ar fi avut loc din cauza actualizării informațiilor.

STS: „Având în vedere că trecerea de la prima etapa s-a realizat începând cu orele 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.

Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare.

Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare.”

 
 
 

 

   

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: