Politică

Ponta: Securiștii au dat doar poza cu Barna

Președintele USR, Dan Barna, și Victor Ponta, șeful Pro România, s-au întâlnit la Bruxelles, fiind fotografiați împreună la o masă. Liberalii au făcut adevărat campanii pe facebook, pentru demonizarea USR.

De răspuns le-a răspuns Victor Ponta. El acuză faptul că „adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European” in care se afla alaturi de liderul USR Dan Barna.

„Fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog - nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!”, adaugă Ponta.

„Daca vreti poze «picante» va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”, mai scris Victor Ponta.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: