Politică

Rareș Bogdan, amenințare pentru Barna: "Știe că Iohannis uită greu"

Rareș Bogdan începe să devină o problemă pentru PNL prin discursul său, așa cum era de așteptat. În campanie, populismul său a adus voturi importante pentru liberali, deoarece sloganurile prind bine la români.

Vineri seara Rareș Bogdan a șocat pe toată lumea, spunând la România TV că liderul USR Dan Barna minte când susține că i-a zis în față președintelui Iohannis că nu îl va susține la prezidențiale în primul tur. Argumentul lui Rareș Bogdan a fost șocant: nimeni nu-și permite să îi spună așa ceva lui Iohannis, pentru că acesta nu uită ușor. „Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis nu încurcă cu nimic lucrurile. Dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: 'Nu vă susțin'. Domnul Barna e din Sibiu și îl știe foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis. Eu vă spun doar că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească cu Klaus Iohannis în termenii aceștia. Are o forță electorală și o statură politică pe care e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui: 'Noi ne-am hotărât să nu vă mai susținem.' Permiteți-mi să mă îndoiesc”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Liderul Dan Barna a susținut zilele trecute că a avut o discuție cu Klaus Iohannis pe acest subiect. „Ceea ce i-am spus președintelui Iohannis, repet, este că vom avea candidat în primul tur al alegerilor și ne-a spus că ”este foarte normal să aveți așa ceva pentru că aveți un sfert de Românie care v-a votat”. Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva”, a spus Dan Barna.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: