Comunitate

Selfie făcut de Mîțu Stoian în ziua morții

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian părea „în formă” în momentul în care a ajuns la Clinica Nera, pentru a se recupera după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Jurnaliștii expressdebanat.ro au obținut un selfie pe care și l-a făcut Petrică Mîțu Stoian de pe balconul Clinicii Nera înainte ca starea să i se agraveze brusc.

Potrivit sursei citate, miercuri și joi, în 3 și 4 noiembrie, Petrică Mîțu Stoian era la București. Filma, alături de colegii și prietenii săi, emisiunile care urmau să fie difuzate de Revelion.

A avut COVID-19, însă fără să știe! A aflat abia în urma unei radiografii pulmonare. Atunci i-a spus medicul că pe film se văd mici urme lăsate de coronavirus. Tocmai de aceea și-a planificat un sejur la Clinica Nera. Pentru a se reface complet, astfel încât să poată pleca liniștit să vadă lumea.

Artiștii pe care i-a avut colegi de platou cu doar câteva ore înainte de a pleca spre Clinica Nera vorbesc despre un om plin de viață, pus pe glume și cu planuri ambițioase, nicidecum despre un om bolnav. Ironia face ca ultimul selfie al artistului să fie făcut tocmai în clinica în care a început să se simtă rău.

Potrivit antena3.ro, surorile lui Petrică Mîţu Stoian cer să se facă dreptate în cazul morţii regretatului artist.

  

 
„A fost o greşeală acolo (la clinică - n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie", a spus una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, marţi seară, la Antena 3.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: