Sport

Au pierdut meciul cu FCSB. Miriuţă: Respectul prea mare faţă de ei

Formaţia FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIII-a, şi a revenit pe locul 2 în Liga I, la trei puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Dâlbea '3 (autogol), Hora '17 şi Teixeira '90+2.

“Mă bucur că am câştigat, îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare. Îmi doresc mult mai mult. Mă bucur că băieţii răspund bine, se antrenează foarte bine. Îmi doresc mai mult, dar până la urmă am jucat cu un adversar destul de bun. Am avut noroc că am dat goluri repede. Băieţii pot mult mai mult, sunt jucători cu calitate şi voiam să scot maxim. Mai avem foarte mult de lucru. Mă bucur că băieţii au muncit foarte ibne în perioada asta. Mă bucur că am câştigat aceste trei puncte”, a spus Teja la Digi Sport.

Tehnicianul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuţă, spune că formaţia sa a început jocul timorată şi cu “un respect prea mare” faţă de adversari, ceea ce s-a văzut în primele 20 de minute. “Partida s-a decis în primele 15 minute. Am intrat prea timoraţi. Am făcut greşeli în apărare inadmisibile. 2-0. Dar 3-0 este un scor prea mare mai ales dacă ne uităm la a doua repriză, la care am avut ocazii. Respectul prea mare faţă de ei în primele 15-20 de minute. Am intrat timoraţi. Trebuie să rămânem modeşti. Ne batem la retrogradare şi trebuie să scăpăm. Ne-am dorit mult să scoatem un rezultat pozitiv, nu s-a putut. Îi felicit pe băieţi pentru a doua repriză. E bine poate că a venit acest duş rece pe care poate nu-l doream”, a spus Miriuţă la Digi Sport.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: