Politică

Mi-ar fi fost mai rușine să împing partidul într-un non combat decât să pierd eventual cursa.,, a spus Băsescu

Traian Băsescu, candidatul PMP la funcția de primar al Capitalei, a declarat luni într-un interviu pentru Spotmedia.ro că șansele sale la votul de duminică sunt mici din cauza polarizării electoratului pe marile blocuri politice – PSD vs. PNL USR PLUS.

”Știu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am șansa votului pe om din 2000. Acum bucureștenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci șansele mele sunt minime. Dar pot să câștig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Traian Băsescu în interviu citat.

Întrebat de ce a riscat să intre în campania pentru primărie, deși nu avea prima șansă, Traian Băsescu a spus că altfel risca să afecteze PMP.

”Cred că vor afla și liberalii, și USR cât sunt de importante. Dar alternativa la ceea ce ne-au oferit ei era ca PMP să nu-și pună candidat sau să-și pună un iepure. Nu poți să te dezonorezi într-o asemenea măsură. Asta au vrut ei să fie osatura candidaturilor dreptei? Ne-am conformat. Mi-ar fi fost mai rușine să împing partidul într-un non combat decât să pierd eventual cursa.,, a spus Băsescu

 

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: