Politică

Mircea Geoană, măsurat în sondaje de PSD

PSD ia în calcul nominalizarea lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidențiale din anul 2024 și a început deja pregătirile.

Pentru a verifica piața, Mircea Geoană a fost inclus de PSD într-un sondaj, a declarat Sorin Grindeanu. Însă „Marcel Ciolacu pleacă cu prima șansă”, transmite social-democratul. „De data aceasta, pentru alegerile prezidențiale, PSD are o plajă mai largă de posibili candidați la funcția de președinte, care să nu aibă neapărat calitatea de membru de partid”, a declarat Sorin Grindeanu la emisiunea Decisiv, de la postul de televiziune Antena 3 CNN.

„S-au făcut unele sondaje. Nu le-am văzut pe cele recente, dar din cele din toamna anului trecut vă pot spune că era măsurat Mircea Geoană. A fost și el trecut în sondajele noastre pentru a vedea cum stă. Da, este și el o variantă. Sunt scenarii pe care le luăm în calcul. Vorbim de cel mai mare partid din România. Vorbim de un partid care încearcă să-și schimbe un pic strategia, strategie care s-a dovedit a fi greșită din 2004 până în 2019 în ceea ce privește alegerile prezidențiale”, a dezvoltat Sorin Grindeanu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent că la următoarele alegeri prezidenţiale PSD nu va veni neapărat cu un om politic, ci cu un „intelectual”, iar în acest sens va fi modificat statutul partidului.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: