Administrație

Sindicatul Europol acuză MAI de „prostituţie profesională“

Președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a afirmat, într-un podcast realizat de Recorder, că în Ministerul Afacerilor Interne se înregistrează probabil „cea mai dezastruoasă situație” de până acum, caracterizată prin „o prostituție profesională cum n-am mai întâlnit” și „o imixtiune a politicului cum n-am mai avut până în momentul de față”.


„Vedem oameni de afaceri neatinși de brațul legii, vedem oameni politici care reușesc să folosească instituțiile statului în interes personal și pentru bunăstarea personală”, subliniază Andreica.

Șeful sindicatului Europol spune că nu există județ în care să nu fie imixtiuni ale politicului în activitatea poliției și presiuni la adresa polițiștilor care încearcă să-și facă treaba. „Li se reamintește că au rate la bancă, că au o soție, că au copil și că mâine pot să fie delegați la 50 km de casă și atunci în felul ăsta sunt determinați să renunțe la vreo opoziție sau la vreo acțiune prin care să ia atitudine”, susține Cosmin Andreica.

 
„Nu se știe dacă intri într-un spital și mai ieși viu de acolo și nu se știe dacă vei avea nevoie de poliție și te va ajuta poliția sau va avea capacitatea operațională să te ajute”, mai afirmă acesta.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: